BF Invest Ingatlanhasznosító Kft.

Cégismertető

Kezdőlap Cégismertető

A BF Invest Ingatlanhasznosító Kft-t 2005-ben alapította Walter Sennebogen. A cég fő tevékenysége saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadása és üzemeltetése; székhelye Balatonfüred, Tihanyi műút 1. a korábbi balatonfüredi Hajógyár területe.

A BF Invest Kft. 336 millió forintos támogatást nyert a” Turisztikai attrakciók és szolgáltatás fejlesztése” tárgyában az Új Széchényi Tervtől a KDOP-2.1.1/D-12-2012 program keretében egy új kikötőrészhez, egy modern, a hajógyári múzeumnak helyet adó vitorlásközponthoz. A 2005-ben alapított profilját tekintve ingatlanok kezelésével foglalkozó balatonfüredi cég a Hajógyári kikötőben többek között új vitorlásiskolával, vitorlázással kapcsolatos cikkeket árusító bolttal, konferenciateremmel, business room-mal is várja majd a látogatókat. A vendégek számára biztosított szolgáltatások 12 hónapon keresztül igény bevehetők lesznek.

A beruházás keretében tervezett bővítés összesen 175 db kishajó számára biztosít majd kikötési lehetőséget; a teljes terület – a jelenleg rendelkezésre álló helyekkel együtt- így mindösszesen 290 db kishajó fogadására lesz alkalmas. A maximális kihasználtsággal működő Hajógyári Kikötő bővítésével 9 új munkahelyet is teremtenek.

A BF Invest Kft. vezetésének, Sennebogen és Seiferling uraknak célja egy modern, minden igényt kielégítő, a Balaton parton egyedülálló kikötő létrehozása. A projekt megvalósítását 2013. augusztus elején kezdték meg; a befejezés tervezett időpontja 2015.06.30.